Jurek

Salary Partner inom fastighetsrätt till medelstor advokatbyrå

Vår kund är en medelstor affärsjuridisk fullservice advokatbyrå i centrala Stockholm. Byrån är stor nog att ge fullservice inom alla affärsjuridiska områden, men samtidigt liten nog att behålla ett personligt engagemang. 

 

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vår kund en Salary Partner med fokus på fastighetstransaktioner och/eller kommersiell hyresrätt som vill satsa mot ett framtida delägarskap samt bidra och delta i byråns fortsatta tillväxtresa.

 

Vem är du?

Du är en driven jurist som vill ansluta till en modern och hungrig byrå med fokus på kompetens och tillväxt. Vi ser att du är en erfaren jurist med minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag, specialiserad inom fastighetstransaktioner och/eller kommersiell hyresrätt. Du driver dina ärenden självständigt och trivs när du får stor egen frihet och ansvar för din egen affär och entreprenörskap.

 

Vi lägger också stor vikt på din sociala förmåga och att du vill arbeta i en dynamisk och trevlig miljö med fokus på klienten.

 

Du erbjuds

Vår kund är idag en byrå med öppen och tillåtande kultur med en platt hierarki och ett stort gemensamt driv och kollegialitet. Detta är en mycket fin möjlighet för rätt person att få komma till en byrå som erbjuder både möjlighet och stöd att driva sina egna affärer. Du kommer in som Salary Partner och målet är att du inom kort tar steget mot att bli fullvärdig delägare.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se , vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lovisa Zedendahl via lovisa.zedendahl@jurek.se  eller 076-495 49 42.

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Salary Partner inom fastighetsrätt till medelstor advokatbyrå