Jurek

Hr Partner, Humlegården Fastigheter

Har du några års erfarenhet av brett HR arbete och vill utvecklas i en HR partner roll där du jobbar verksamhetsnära med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett team i en öppen organisation där värdegrunden är viktig, med ett framåtdriv i allt vi gör? Är det lockande för dig med generösa förmåner och en arbetsplats där man med jämna mellanrum ser till att hitta på aktiviteter tillsammans? Då är du varmt välkommen till oss!

 

Om oss:

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi är närmare 100 anställda och äger XX fastigheter till ett värde om 49 miljarder kronor (per datum). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

 

Om rollen:

Vi söker nu en HR Partner med passion för att utveckla medarbetare och organisation och som vill arbeta nära verksamheten för att stötta våra chefer och ledare i HR-relaterade frågor. I din roll kommer du att vara med och skapa goda förutsättningar att attrahera, rekrytera och utveckla människor och organisation så att vi blir ännu mer framgångsrika och attraktiva som arbetsgivare.

 

Ansvarsområden:

I rollen som HR-Partner arbetar du med att stödja och vara rådgivare till våra chefer och ledare i alla våra HR-processer såsom tex Performance management talangprogram, arbetsrätt, arbetsmiljö. onboardning och offboarding, samt rekrytering och rehabilitering

 

Du kommer även att:

• Stötta våra chefer och ledare utifrån lag, kollektivavtal samt våra interna policies och riktlinjer

• Arbeta med vår kultur och våra värderingar i hela organisationen

• Arbeta med Compensations and benfits samt ansvara för lönekartläggning

• Vara systemansvarig för våra HR-system inom rekryteringssystem och tidredovisningssystem

• Koordinera uppgifter gentemot vår outsourcade lönefunktion

• Arbeta med employer branding frågor

 

Ovanstående gör du i nära samarbete med hela HR-teamet. Tjänsten är placerad i Stockholm på Engelbrektsplan där vi för närvarande renoverar lokalerna för att få en attraktiv arbetsplats! Du rapporterar till HR-chefen och kommer ingå i ett team där du arbetar tätt tillsammans med HR-chef och HR-koordinator. Hos oss är kulturen viktig, vi är ett välkomnande bolag och en hjälpsam organisation!

 

Om dig

Du har ett högt engagemang och starkt driv och förstår hur HR-processer påverkar medarbetare och organisation. Du är positiv och lyhörd och tycker om att arbeta med andra. Du är modig och vågar tänka nytt. Du har ett proaktivt och konsultativt förhållningssätt samt god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda och professionella relationer med integritet och serviceanda inom hela organisationen.

 

Du kommer gärna med egna förslag till förändring och förbättring och har en nyfiken inställning. Du har även goda IT kunskaper.

 

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap (PAO) eller motsvarande. Vidare har du 3-5 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom högt engagemang, positiv inställning, lyhördhet, prestigelöshet och noggrannhet. Du är lösningsorienterad och tycker om att skapa goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

 

Låter det här spännande?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Humlegården Fastigheter AB med Jurek HR. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Englund på telefonnummer 076- 002 69 74 alternativt josefin.englund@jurek.se, eller senior researcher Sandra Waldnert på telefonnummer 076- 002 69 37 alternativt sandra.waldnert@jurek.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Hr Partner, Humlegården Fastigheter