Jurek

Coromatic söker bolagsjurist

Coromatic är Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur. Vi är specialister inom rådgivning, drift, service, datacenter, reservkraft och UPS/avbrottsfri kraft. Dygnet runt säkrar vi tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation till våra kunder.

 

Vi växer och söker nu en bolagsjurist till vårt nya huvudkontor i Bromma. Vill du arbeta med bl a entreprenadrätt och avtalsfrågor på ett ledande bolag i en tillväxtbransch? Då är detta rollen för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hos oss har du en central roll där du tillhandahåller juridisk rådgivning till vår nordiska organisation för att minimera risker och samtidigt främja företagets affärsintressen. Du kommer bland annat arbeta med entreprenadavtal och våra stora nordiska projekt, men även med andra kommersiella avtal och juridiska frågor i allmänhet. Du kommer att upprätta och förhandla avtal och representera bolaget gentemot kunder, leverantörer och partners. Du kommer även ha många interna kontaktytor, bl a kommer du att arbeta nära sälj och inköp. I rollen ingår också att utbilda organisationen inom relevanta juridiska frågor samt att utveckla mallar och processer inom det legala området. Tjänsten är placerad i Bromma och du rapporterar till vår chefsjurist.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad svensk juristexamen har arbetat i ca 3 - 5 år på advokatbyrå, bolag, branschorganisation eller liknande. Du har erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt och det är meriterande om du även har vana att upprätta och förhandla andra kommersiella avtal. Det är också fördelaktigt om du tidigare har arbetat med regelefterlevnadsfrågor.

 

Vi letar efter dig som har ett stort intresse för affären, du trivs med ansvar och att arbeta proaktivt. För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och tycka om att bygga relationer samt att ge stöd till olika delar och nivåer av organisationen. Du har integritet samtidigt som du är en prestigelös och öppen person. Mycket god förmåga att utrycka dig, både på svenska och engelska, är ett krav.

 

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en bred roll med varierande arbetsuppgifter och omväxlande dagar. Hos oss arbetar du i en högaktuell bransch och du blir en viktig del i den utveckling som bolaget, och branschen, just nu genomgår. Vi erbjuder en vänlig arbetsmiljö där du kan trivas och växa i din professionella karriär.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Coromatic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Om verksamheten

Coromatic säkrar kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar 24/7, varje dag, året runt. Vi är ett serviceföretag och en självständig systemintegratör alltid med fokus på den bästa lösningen för våra kunder. Vi designar, bygger och erbjuder service avseende teknisk infrastruktur som datacenter, sjukhus, flygplatser och andra uppkopplade organisationer. Coromatic optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

 

Coromatic har över 600 anställda och vi levererar lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Coromatic söker bolagsjurist