Jurek

Executive Assistant till finansbolag i Stockholm, konsultuppdrag

Vill du ha ett spännande konsultuppdrag under 2021 som Executive Assistant hos vår kund?

 

Vår kund är ett modernt och välrenommerat bolag i finansbranschen som söker en vikarie för sin Exekutiva Assistent som går på föräldraledighet under senare delen av Q1 nästa år.

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Assistent åt fler personer och som brinner för kvalificerad administrativ support och service. Du är professionell och van att arbeta med många olika uppgifter parallellt och har god vana av liknande miljö med höga krav på proffsighet, snabbhet, kvalitet och förstklassig service.

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Koordinering och planering av ditt teams vardag – i en tid bortom Corona är det en del resehantering som ska koordineras men primärt är det idag teamsmöten, planering med berörda parter etc.

• Redovisning av kvitton och utlägg

• Förberedelse av presentationer och övrigt material inför möten

• Generell administrativ assistans och vid behov stötta upp med kontorsrelaterade arbetsuppgifter

 

För att axla detta konsultuppdrag ser vi att du har relevant erfarenhet av liknande uppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och kan skriva och tala svenska såväl som engelska på en hög nivå. Du behöver själv värdera hög serviceanda och kvalitet högt och du lägger inte prestige i det du gör. Som person är du trygg i dig själv och har lätt att samarbeta med andra.

 

Välkommen med din ansökan endast via nedanstående länk, så snart som möjligt. Uppdraget ska tillsättas helst i februari och vi kommer göra intervjuer löpande efter nyårshelgen. För mer information om tjänsten går det bra att kontakta Susanne Waering på förnman.efternamn@jurek.se. Under julhelgen tar vi lite ledigt så längre svarstider kan förekomma.

 

sökord: Assistent, Executive Assistant, Administrativ assistent, Koordinator, Team assistant

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 december

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Executive Assistant till finansbolag i Stockholm, konsultuppdrag