Jurek

Administratör inriktning registratur och arkiv sökes!

För kunds räkning i Karlskrona söker vi nu en duktig administratör inriktning registratur och arkiv, 

Vi söker dig som har erfarenhet av diarieföring. Är du tillgänglig för ett konsultuppdrag med start i början av september?

Läs då gärna vidare! 

 

Arbetsuppgifter:

Uppdraget avser i arbete i myndighetens registratur och arkiv. Arbetet innebär i huvudsak registrering av ärenden/uppgifter i diariesystemet Platina. Utöver det ingår arbete med insortering i och kvalitetssäkring av arkivet. Du kommer att tillhöra den organisatoriska tillhörigheten för Service och informationshantering.

 

Vi söker dig

Som är kommunikativ, bra på att lösa problem samt som gillar att samarbeta med andra. Vidare är du handlingskraftig, organiserad och är bra på att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

 

För att vara kvalificerad för detta uppdrag har du: 

• Gymnasium eller likvärdig utbildning

• Väl dokumenterad erfarenhet av att arbeta med att diarieföra ärenden, lägga in uppgifter i digitala system, kunna göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv under de senaste tre åren.

• Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete 

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl tal som skrift 

 

Har du erfarenhet av arbete i arkiv i visual är meriterande. 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning 80-100% med preliminär start 2022-09-01 och pågå till och med 2022-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Arbetet kommer ske på plats i Karlskrona. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Karlskrona

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör inriktning registratur och arkiv sökes!