Jurek

Controller till växande bolag i centrala Malmö

Lockas du av att bli en del av ett växande teknologiföretag? Är du både analytisk och kommunikativ? Vill du bidra med att förbättra processer och rutiner? Då kan vi ha tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som med dina kunskaper inom redovisning och controlling vill vara med och bidra till vår kunds fortsatta utveckling och tillväxt. Uppdraget startar 1 september och innefattar att arbeta som konsult via oss på Jurek Finance i en bred roll som Controller hos vår kund i Malmö.
Dina arbetsuppgifter som Controller kommer i huvudsak att innefatta följande:
- Projektuppföljning

- Ekonomistyrning

- Löneförberedande arbete och viss redovisning

- Kund- och leverantörsreskontra

- Effektivisering av rutiner och processer


Den löpande redovisningen är outsourcad till redovisningsbyrå.
Arbetet sker främst i Visma och Excel.

 

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial ekonomisk utbildning och minst två års erfarenhet inom ekonomi. Du har som minst grundläggande kunskaper inom redovisning och ekonomistyrning och vill vara med och bidra samt utvecklas tillsammans med bolaget. Du har goda kunskaper i Excel, samt är flytande i svenska och engelska.
I denna rekryteringsprocess kommer vi även att lägga stort vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du besitter följande:


- ¬Självgående och analytisk

- Har integritet och är prestigelös

- Är noggrann och mån om att göra ett bra jobb

- Framåt och kommunikativ då rollen innefattar olika kontaktytor

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag hos ett spännande växande bolag med placering på deras huvudkontor i centrala Malmö. Uppdraget är på 100 % (40 h/v) och till en början på 6 månader. För rätt person finns det därefter goda chanser till en anställning hos vår kund. Arbetstiderna är kontorstider.
Du kommer att bli anställd av Jurek Finance och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström: malin.sjostrom@jurek.se


Då processen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Malmö

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controller till växande bolag i centrala Malmö