Jurek Bemanning

HR/löneadministratör till stort internationellt bolag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdrag.Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-administratör som kommer att supportera HR-avdelningen med en rad olika uppgifter inom HR-området, för att för att förbättra och säkerställa en effektiv och kompatibel HR-process. 

 

Arbetsuppgifterna kommer att innebära: 

  • Löneadministration, försäkrings- och pensionsadministration för alla nordiska länder. 
  • Månadsvis ladda upp löner till ett internt HR-system 
  • Uppdatera HR-systemet
  • Supportera HR-avdelningen med aktuella rapporter och statisitik
  • Agera HR helpdesk support
  • Hjälpa till med administration rörande rekryteringsprocesserna så som screena ansökningar, boka in intervjuer samt referenstagning. 
  • Vara delaktig i Employer Branding implementeringar  och utbilningsadministration
  • Stödja olika HR-processer och ad hoc-administrativa uppgifter
  • Stödja genomförandet av det nya HR-systemet och den nya lönleverantören efter behov

 


Vem är du?
Vi söker dig som har minst 2-5 års erfarenhet av löneadministration från ett internationellt bolag och har en universitetsutbildning eller jämförbart. Du har erfarenhet av att hantera försäkringar och pensioner. Du är systemvan och har goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel. Vi ser att du talar och skriver flytande i både svenska och engelska. Som person söker vi dig som är företagsam och service-minded. Du har ett flexibelt och pragmatiskt tillvägagångssätt och är självgående. Du är analytisk, strukturerad och kommunikativ samt har en god kulturell förståelse. Vi söker sig som har förmågan att se detaljer och håller en hög kvalité i ditt arbete.  

 

 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR/löneadministration på ett internationellt bolag. Uppdraget fortlöper per omgående och ett år framåt med en möjlig förlängning för rätt person. Som konsult hos oss kommer du att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se

 

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.seLön:
Enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Elin Olofsson
elin.olofsson@jurek.se

 

 

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR/löneadministratör till stort internationellt bolag