Jurek Bemanning

Intäktsekonom med intresse för utbildning!

Vill du arbeta på en arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang? Då kan du vara den vi söker till AcadeMedias redovisningsgrupp!

Om verksamheten

Med cirka 14 000 medarbetare är AcadeMedia en av norra Europas största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper vi 60 000 barn och elever samt nästan 100 000 vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Arbetsbeskrivning

AcadeMedia Ekonomiservice är ett Shared service center för koncernens dotterbolag i Sverige och vi är cirka 35 personer som ansvarar för leverantörsreskontra, fakturering, intäktshantering samt redovisning.

Redovisningsgruppen består utav 15 personer som arbetar med intäktshantering, fakturering, redovisning och bokslut för ca 35 juridiska bolag samt 350 enheter inom koncernen.

Som intäktsekonom kommer dina arbetsuppgifter att bestå av fakturering, bokning av betalningar, avstämningar samt bokslutsanalyser för ett antal av koncernens dotterbolag. Du kommer även att agera som support och stöd till enheterna samt ha ett nära samarbete med verksamhetscontrollers.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom leverantörs- eller kundreskontra och om du har arbetat med löpande bokföring och bokslut är detta meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och vi ser gärna att du har kunskaper i Jeeves.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och som person är du positiv, självständig och initiativtagande. Vidare är du prestigelös, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

Du erbjuds

VI erbjuder en rolig arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang. Tjänsten är placerad på AcadeMedias huvudkontor på Adolf Fredrik Kyrkogata 2 och du kommer att rapportera direkt till gruppchef.

I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med Jurek Rekrytering & Bemanning.  Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Intäktsekonom med intresse för utbildning!