Jurek Bemanning

Interimsuppdrag som bolagsjurist

Arbetsbeskrivning

Detta uppdrag innebär att stötta upp juristavdelningen på ett spännande bolag med löpande frågor som uppkommer i verksamheten med särskilt fokus på avtal, framförallt försäljningsavtal.

Vem är du?

Vi söker en jurist med goda allmänjuridiska kunskaper som gärna har särskild erfarenhet av kommersiella avtal. Du bör ha några års erfarenhet av arbete på byrå och/eller bolag och självständigt kunna hantera löpande juridisk rådgivning.

Vi ser att du finns tillgänglig för uppdraget från mitten av oktober 2018 till slutet av januari 2019. Det finns en viss flexibilitet i omfattningen av uppdraget men du bör finnas tillgänglig minst tre dagar i veckan.

Du erbjuds

Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö på ett modernt bolag. Det är ett utmärkt tillfälle för dig som vill prova på arbetet som bolagsjurist på ett välrenommerat bolag. Placeringen är centralt i Stockholm.

Ansökan

Denna rekryteringsprocess hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Maria Elvung

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Interimsuppdrag som bolagsjurist