Jurek Bemanning

Bolagsjurist till ITAB Group i Jönköping

ITAB Group (ITAB) är en global börsnoterad koncern specialiserade på att utforma inspirerande, funktionella och effektiva butiksmiljöer. Vi söker nu en bolagsjurist till vår koncern med placering på vårt huvudkontor i Jönköping. Välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist inom ITAB Group agerar du legal stödfunktion och rådgivare till verksamheten i de olika bolagen där du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom affärsjuridisk rådgivning med fokus på bland annat kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, immaterialrätt och personuppgiftsfrågor. Tjänsten innebär bl.a.:

- Upprättande och granskning av kommersiella avtal och avtalsmallar,
- Hantering av bolagsformalia, exempelvis upprättande av styrelseprotokoll, ändringar hos Bolagsverket, m.m.,
- Upprättande av interna riktlinjer och policys, och
- Internutbildning av personal.

Tillsammans med vår chefsjurist är du med och formar arbetssätt och innehåll i uppdraget som bolagsjurist samt utveckling av den legala funktionen inom ITAB Group. I tjänsten ingår resor till koncernens bolag.


Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och något eller några års arbetslivserfarenhet som bolagsjurist eller från advokatbyrå. Om du tycker om att arbeta självständigt och att ta initiativ, är analytisk och lösningsorienterad kan du vara den vi söker. Arbetet kräver god verbal och skriftlig förmåga i svenska samt engelska som är koncernspråk. Internationell erfarenhet och ytterligare språk är meriterande. Tjänsten ställer krav på att möta människor i olika roller och kulturer vilket innebär att vi söker dig som har ett prestigelöst sätt och god samarbetsförmåga.


Du erbjuds

ITAB erbjuder karriärmöjligheter i en internationell miljö och strävar efter mångfald samt goda arbetsvillkor. Vår drivkraft är "Creating the ultimate shopping experience, close to you!". Du kommer att vara del av en stimulerande och entreprenöriell miljö med hög energi samt ambitiösa och drivna affärsmän och - kvinnor. Vi erbjuder dig en roll med spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter där du kommer att arbeta mycket nära affären och verksamheten. Du kommer att rapportera till chefsjuristen.


Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Jönköping
Jönköpings län

I denna rekryteringsprocess samarbetar ITAB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.


Om verksamheten

ITAB säljer, designar, utvecklar och installerar kompletta butikskoncept för den ultimata kundupplevelsen. Med vår expertis, långsiktiga relationer och innovativa lösningar är ITAB i framkant som partner inom retail. ITAB Group omsätter 2018 ca 6 miljarder SEK och har 3 300 anställda i 28 länder. Läs gärna mer på vår hemsida itab.com.


Område:

Jönköping
Jönköpings län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa DahlbergAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till ITAB Group i Jönköping