Jurek Bemanning

Senior HR Business Partner för konsultuppdrag

Nu söker vi på ID Entity/Jurek för kunds räkning en Senior HR Business Partner för ett konsultuppdrag med start i slutet av november och som beräknas pågå i ca 6 månader, med chans till förlängning.

I rollen som Senior HR Business Partner kommer du att arbeta affärsnära med brett HR-arbete vilket bland annat innefattar:

 • Utveckla och förbättra HR-processer
 • Arbetsrättsliga- och fackliga frågor
 • Rekrytering
 • Kulturfrågor
 • Coacha HR-teamet

För att trivas i rollen är du van vid och tycker om att driva förändring och utveckling.

Du är professionell och trygg i din HR-roll och som person.

Din bakgrund:

 • Akademisk examen inom HR eller motsvarande
 • Ledarerfarenhet
 • Erfarenhet från att ha jobbat i kollektivavtalsverksamhet
 • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska
 • Meriterande med erfarenhet från arbete med Employer Branding
 • Meriterande med nordisk erfarenhet

Detta är ett konsultuppdrag med start i slutet av november och som beräknas pågå under ca 6 månader, med chans till förlängning. Intervjuer sker löpande så hör av dig med ditt intresse så snart som möjligt.

Är du intresserad av att höra mer? Kontakta Sandra Bråborg, sandra.braborg@i-entity.se, 0708-40 74 24 alternativt Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@id-entity.se, 0766-43 34 53.

När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.

Vi kan erbjuda dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Uppdragen via oss kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt. Våra kunder är ofta i behov av en konsult omgående så av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad.

Vi ser fram emot din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
sandra bråborg
sandra.braborg@id-entity.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior HR Business Partner för konsultuppdrag