Jurek

Redovisningsekonom till internationellt fintech-bolag

Nu söker vi Redovisningsekonomer till Tinks Finance-team med huvudkontor i centrala Stockholm.

 

Är du en engagerad, noggrann och lösningsorienterad Redovisningsekonom? Vill du vara med på resan hos ett framgångsrikt tillväxtbolag som av den teknologifokuserade investmentbanken GP Bullhound nyligen rankades till #1 utav Europas 50 mest lovande startups? Gillar du att arbeta i en snabbrörlig miljö och utvecklas i en internationell organisation? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

 

På Tink erbjuder vi verktyg som möjliggör att alla – från stora banker och fintechs till startups – ska kunna skapa finansiella tjänster för framtiden. Genom att ständigt utmana oss själva utvecklar vi banbrytande tjänster som företag kommer att använda för att revolutionera hur miljontals människor hanterar sina pengar.

 

Världen för finansiella tjänster förändras snabbt och vi kommer att fortsätta att ligga i framkant. Tink har vuxit kraftigt de senaste 18 månaderna och har nu över 400 medarbetare.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du bli en viktig del av Tinks redovisningsteam, med huvudsakliga arbetsuppgifter som bland annat innefattar:

 

• Allmän redovisning (K3)

• Delaktighet i månads- och årsbokslut samt rapportering

• Balansavstämningar/bokningar

• Resultatanalys

• Kontakt med lokala redovisningsbyråer (för dotterbolagen)

• Stämma av mellanhavanden (erfarenhet av koncernredovisning är ett plus)

• Vara delaktig i och driva ad-hoc-rapportering och övriga projekt

• Utveckling av rutiner och processer

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitets- eller YH-examen inom finans/redovisning samt ca 3 års erfarenhet i en liknande roll. Vi ser gärna att du även arbetat vid sidan av studierna. Har du erfarenhet av tillväxtbolag eller transaktionsintensiv verksamhet, gärna från en internationell organisation, är det fördelaktigt. Du har mycket goda kunskaper i Excel och god kunskap av ekonomisystem i allmänhet. Har du dessutom arbetat i Netsuite ses det som meriterande. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska.

 

Vi lägger i denna rekryteringsprocess stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare samtidigt som du är driven och van vid att ta eget ansvar. Du har förmågan att se helheten och gillar att ta en aktiv roll i förbättringsprojekt där inte allt är förutbestämt. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och har en förståelse för tillväxtbolag. Du trivs i en snabbfotad miljö och är beredd att hugga i där det behövs.

 

 

Du erbjuds

En stimulerande och utmanande roll som Redovisningsekonom i en internationell miljö och med kontaktytor i flera länder och dotterbolag. Du kommer tillhöra ett Finance-team med härliga och drivna kollegor där du kommer få möjlighet att påverka arbetssätt och struktur samt driva förbättringsprojekt. Hos Tink har vi en stark lagkänsla vi värnar om – här arbetar vi alla mot samma mål och tillsammans skapar vi förutsättningar för både personlig utveckling och att ha roligt på jobbet.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på emelie.baeckstrom@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten:

Tink är Europas ledande teknikleverantör inom open banking. Kunderna utgörs av banker, fintechbolag och startups. Tekniken erbjuds genom en plattform som tillhandahåller Tinks kunder med ett infrastrukturlager som gör att kunden kan samla in finansiell data från fler än 3 400 europeiska banker och även genomföra betalningar. Ovanpå det erbjuder Tink skräddarsydda digitala produkter och verktyg, som kunderna kan använda för att utveckla datadrivna finansiella tjänster för deras slutkunder.

 

Sökord: Redovisningsekonom, Accountant, Senior Accountant, Sr. accountant, Financial accountant

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till internationellt fintech-bolag