Jurek Bemanning

Är du redovisningsekonom och vill arbeta på myndighet? Se hit!

Arbetsbeskrivning

Till en myndighet i Solna söker vi nu en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag som är tänkt att pågå i ett år med chans till förlängning. Innan uppdragsstart kommer det att genomföras en säkerhetsprövning, och efter detta är uppdraget tänkt att påbörjas omgående. Preliminär uppdragsstart är därför vid årsskiftet då säkerhetsprövningen kan ta ca sex veckor.

 

I rollen som redovisningsekonom kommer du att tillhöra en enhet inom myndigheten med ytterligare ca tio medarbetare. Du kommer att arbeta självständigt med kund- och leverantörsreskontra samt stödja verksamheten i olika ekonomiska ärenden. Vidare kommer du att hantera fakturaärenden i det elektroniska fakturahanteringssystem Agresso, samt arbeta med löpande bokföring och avstämning av olika konton. Andra arbetsuppgifter är att hantera avropsbeställningar enligt offerter, leveransbevakning och att göra varumottagningar i Agresso. Det förekommer även ytterligare arbetsuppgifter.

 


Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och som har en god samarbetsförmåga. Vidare bör du vara serviceinriktad och stresstålig. Andra krav som ställs för rollen är:

 

  • Högskoleutbildning inom ekonomi samt minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete med bokföring och redovisning, alternativt gymnasieutbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete med bokföring och redovisning.
  • Goda kunskaper i Agresso
  • Erfarenhet av budgetarbete och budgetuppföljning
  • Erfarenhet av arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller
  • Erfarenhet av bokslut, periodavslut och årsbokslut
  • Erfarenhet av elektronisk fakturahantering med digitala flöden
  • Goda svensk- och engelskkunskaper i båda tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office och framförallt i Excel


Har du erfarenhet av avropsbeställningar enligt offerter samt varumottagning i redovisningssystem är det meriterande. Det är även mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor.

 


Du erbjuds

Ett uppdrag som redovisningsekonom hos en av våra kunder inom offentlig sektor som sitter i fina lokaler i Solna. Uppdraget omfattar heltid med start efter säkerhetsprövning, preliminärt vid årsskiftet, och löper i ett år med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 


Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 13 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du redovisningsekonom och vill arbeta på myndighet? Se hit!