Jurek

Interim redovisningsansvarig till återvinningsföretag

Jurek söker en interim redovisningsansvarig till företag som arbetar inom återvinning i Stockholmsområdet. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som redovisningsansvarig.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en interim redovisningsansvarig i avvaktan på en permanent ersättningsrekrytering. 

 

I rollen igår att ansvara för bolagets redovisningsfunktion och arbetsleda två kollegor (ej chefsroll) samt samverka och koordinera aktiviteter gentemot övriga avdelningar. I ansvaret ingår löpande redovisning, skattedeklarationer samt periodbokslut, årsbokslut, årsredovisning (K3) och inkomstdeklaration. Erfarenhet av punktskatter är bra men inget krav.

 

Vidare har du ansvar för övergripande större kundfakturering, kund- och leverantörsreskontra, samt krav- och inkassoprocess. I ansvaret ingår även tertialrapportering till ägare, bankadministration, likviditetsplanering, hantering av investeringar och anläggningstillgångar, avsättningar, och viss systemadministration.

 

Rollen rapporterar till chefen för Ekonomi, Inköp och IT.

 

Vem är du?

Vi tror att du har mycket god problemlösningsförmåga, analytisk förmåga, ett affärsinriktat och coachande arbetssätt, servicekänsla och är effektiv. Du är resultatorienterad, proaktiv och drivande. Vidare har du en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra och bygga relationer samt arbetar målinriktat och är van att driva förändringsarbete. Du ska också uppfylla följande;

 

• Examen från högskola/universitet med inriktning ekonomi/redovisning eller likvärdig utbildning

• Minst fem (5) års erfarenhet av arbetet som redovisningsansvarig eller motsvarande befattning

• Stor erfarenhet inom ekonomi- och verksamhetssystem

• B-körkort

• Uttrycker mycket bra på svenska och engelska, tal och skrift

 

Meriterande är om du uppfyller;

• Erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig från både tjänstesektorn och tillverknings/processindustri

• Erfarenhet av arbetsledande ställning

• Erfarenhet av att driva förändringsarbete och byte av system

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100% med start juni 2023 och löper tom. november 2023, med chans till förlängning

 

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Det finns även möjlighet att gå in som Jureks underkonsult. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim redovisningsansvarig till återvinningsföretag