Jurek Bemanning

Finsktalande ekonomiassistent till stor gymkedja

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning, ett bolag med fokus på träning och hälsa, en finsktalande ekonomiassistent till deras Shared Service Center i Sundbyberg. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst 6 månader.

Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra en grupp som ansvarar för leverantörsreskontran och kommer sköta leverantörsfakturor för det finska dotterbolaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Kontera fakturor och skicka till attest

- Filöverföringar och betalningar

- Balansavstämningar

- Arbeta med anläggningar

Arbetet sker främst i ekonomisystemet Agresso.

Vem är du?
Du har en relevant utbildning inom ekonomiområdet, exempelvis från en YH-utbildning. Vidare har du gärna minst 1 års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent, och har en förståelse för stora flöden. Du trivs med ett högt tempo, är noggrann, självständig och strukturerad.

Du skriver och talar flytande svenska och engelska. För denna roll är det också nödvändigt med kunskaper i det finska språket då fakturorna kommer att vara på finska. Har du tidigare arbetat med ekonomisystemet Agresso så är det också meriterande.

Du erbjuds...
Du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta ute hos vår kund som sitter i Sundbyberg. Uppdraget stär med start omgående och beräknas pågå under minst 6 månader. Vår kund har en ungdomlig arbetsmiljö med engagerade och duktiga medarbetare. De har en positiv och lättsam stämning med högt i tak.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,  marknad och administration.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Paus

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Finsktalande ekonomiassistent till stor gymkedja