Jurek

Affärsområdeschef lön till spännande interimsuppdrag

Är du en erfaren och trygg ledare med bred erfarenhet från löneområdet? Finns du tillgänglig för ditt nästa uppdrag och tycker det känns spännande att få vara med på resan att sätta denna nya roll? För kunds räkning, som är en konsultbyrå i centrala Stockholm, söker vi nu en engagerad konsult för ett uppdrag om cirka fyra månader.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du ha det övergripande ansvaret för löneområdet. Detta innebär ett tillväxt- och resultatansvar samt ansvar för kund- och medarbetarnöjdhet. Rollen är nationell och kommer innebära personalansvar för lokala affärschefer inom området lön. Som en del ledningsgruppen förväntas du tillsammans med dina kollegor driva strategiska frågor för hela affärsområdet, bidra till affärsutveckling samt säkerställa att rätt processer och kompetens finns på plats för att hantera kundernas förväntningar.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag har en gedigen erfarenhet från ledarroller i en affärsverksamhet inom löneområdet. Troligen är du också en erfaren konsult som är van vid att snabbt sätta dig in i nya sammanhang och bidra. Du är en trygg ledare som trivs med att ha det fulla ansvaret för såväl medarbetare som budget och resultat. Ditt ledarskap kännetecknas av beslutsamhet, med en förmåga att ge ansvar och stöd. Du skapar engagemang hos personer i din omgvining och trivs där du får vara med och bidra till utveckling för organisationen i sin helhet.

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek med start i början på mars och löpande cirka fyra månader framåt, med möjlighet till förlängning. Uppdraget är placerat hos vår kund, som är en konsultverksamhet, med lokaler i centrala Stockholm. Är du nyfiken på att veta mer? Hör av dig direkt till Kicki Segert, Interim Manager, på kicki.segert@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så vänta inte med att visa ditt intresse.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsområdeschef lön till spännande interimsuppdrag