Jurek Bemanning

Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB

Ekonomihuset Moberg AB växer och behöver nu fler Auktoriserade Redovisningskonsulter. Verksamheten startade 1991 och har under dessa år fått kunder från många branscher, vilket har gett oss en bred kompetens.
Ekonomihuset Moberg sitter i nya fräscha lokaler på Limhamn, endast tio minuters bussresa från Malmö C, och är en av 40 redovisningsbyråer i Sverige som är ISO-9001 certifierade. Detta borgar för hög kvalitet på arbetet vi utför, kontinuerlig kompetensutveckling samt kontinuerliga förbättringsarbeten på kontoret.

Våra värdeord som genomsyrar verksamheten är: Kvalité, Professionalism, Tillgänglighet och Service.

Om tjänsten
Vi tecknar avtal med våra kunder där det tydligt framgår att vi arbetar enligt ISO 9001 samt REKO, Svensk standard för redovisningstjänster. Vi frågar efter kundens förväntningar och ser därefter till att infria dessa. Hos oss bestämmer kunden själv hur stor del av arbetet han eller hon själv vill göra, och vilken del vi ska ansvara för.
Arbetet utförs främst på det egna kontoret, men kan även innebära arbete ute hos kund. Tjänsten hos oss innebär självständiga arbetsuppgifter så som exempelvis:
• Löpande redovisning
• Löner
• Skattedeklarationer
• Avstämningar
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisningar
• Deklarationsarbete
• Och övriga arbetsuppgifter som förekommer på en redovisningsbyrå

Vem är du?
Vi ser gärna att du är auktoriserad redovisningskonsult eller har arbetat självständigt i minst 10 år som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du driven, utåtriktad, tycker om att etablera kontakter och har lätt för att samarbeta med andra. Du är affärsinriktad och gillar att arbeta proaktivt med att utveckla kunders verksamheter. Vidare är du självgående, ansvarstagande, noggrann och serviceminded. Som erfaren redovisningskonsult kommer du ha många olika kontaktytor och även handleda och stödja mer juniora medarbetare.

Vi erbjuder
Vi satsar mycket på utbildning och egen kompetensutveckling, då vi ser att det är viktigt att ha aktuella kunskaper och att ligga i framkant. Vi erbjuder också stor frihet med eget ansvar där du har möjlighet att själv planera dina uppdrag. Du kommer arbeta i en prestigelös, hjälpsam och positiv kontorskultur. Vidare har vi en modern utrustad arbetsplats med den senaste tekniken, samt bil till förfogande vid kundbesök. Du kommer få möjlighet att ingå i byråns partnerprogram och vara med att påverka byråns utveckling m.m.

I denna rekrytering samarbetar Ekonomihuset Moberg med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 0739-80 69 27 observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 21 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB