Jurek

Assistent till internationell affärsjuridisk byrå

Vår kund är en internationell affärsjuridisk byrå med kontor i centrala Stockholm. I denna rekrytering söker vi nu en proaktiv och stresstålig Assistent som ska stötta byråns M&A team med generell support samt sköta planering och koordinering av kalender och mötesbokningar, viss resekoordinering samt ge kvalificerad support till såväl juristgruppen som Partnern.


Arbetsuppgifter
I rollen som assistent stöttar du avdelningen generellt med administrativ support och för Partnern daglig koordinering samt planering av kalender, mail och därutöver sedvanliga PA uppgifter. Det är en bred och varierad roll i omfattning och arbetstempo och innefattar bland annat följande uppgifter:

• Registrering av nya klienter och ärenden
• Fakturaadministration
• Koordinering och planering för mötes- och resebokningar samt luncher/middagar
• Utläggs- och kvittoredovisningar
• Korrekturläsning och formatering samt inbindning av dokument
• Renskrivning av mötesnotat och uppföljning av olika action points
• Övriga för en assistent vanligen förekommande ad hoc uppgifter och generell assistentsupport


Din erfarenhet och kompetens
Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har arbetat som assistent i liknande miljö. Du arbetar obehindrat på engelska och svenska och är en van Office-användare, främst Word och Outlook. Du trivs bra i en tempofylld vardag där ingen dag är den andra lik och trivs att arbeta i ett större team. Du är van att arbeta i digital miljö och är intresserad av den digitala utvecklingen.


Din personlighet
Vi söker dig som är proaktiv och van att arbeta i ett högt tempo, som känner engagemang för ditt arbete och som trivs som en del av ett välfungerande team. Du är van att hantera parallella projekt och har god prioriteringsförmåga. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.


Ansökan och övrig info
Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt. Mer information om tjänsten lämnas av ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering (susanne.waering@jurek.se) vid en första avstämning inför intervju. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Assistant, Executive Assistant, M&A Assistant, Legal Assistant

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Assistent till internationell affärsjuridisk byrå