Jurek Bemanning

Affärsinriktad Insurance Manager till BMW Financial Services

Om verksamheten
BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.

Gillar du att arbeta i en internationell miljö? Vill du fördjupa och dela med dig av dina kunskaper inom försäkring och bygga ett stort kontaktnät såväl internt som externt? Som försäkringsspecialist kommer du att arbeta på en rolig och prestigelös arbetsplats med ett starkt varumärke och med stora möjligheter att utvecklas. Vi ställer höga krav men i gengäld erbjuder vi också mycket tillbaka.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Insurance Manager till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster. Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta bilägare. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för försäkringar.

Som Insurance Manager ansvarar du för det strategiska arbetet kring försäkringar. Du rapporterar till Manager för Business Development. Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-       Ansvarig för utvecklingen av affärsområdet och försäkringsstrategier i samarbete med Sales och Marketing Manager för respektive marknad.
-       Hantera den strategiska och dagliga kommunikationen med samarbetspartnerna.
-       Ansvarig för utrullningen av strategierna i verksamheten och arbeta med att utveckla lokala försäkringssamarbeten. Fokus ligger på Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum varför det också ingår en del resor i tjänsten.
 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och minst 10 års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du kommer från försäkrings- eller finansbranschen sedan tidigare. Har du dessutom arbetat i bilbranschen ser vi detta som meriterande. Du har arbetat med, eller har åtminstone ett stort intresse för, affärsutveckling.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att bygga relationer, är ansvarstagande och driven. Eftersom rollen är nordisk är det viktigt att du är anpassningsbar i kontakter med de olika länderna. Du är en god kommunikatör och har förmågan att presentera på ett anpassat sätt till olika grupper i organisationen. Du arbetar obehindrat med engelska som arbetsspråk.
 

Viktigt för tjänsten är

- Stark social och kommunikativ förmåga.
- Självgående, ansvarstagande och utvecklingsorienterad.

 
Om anställningen
Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 
Om ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Malin Sjöström via malin.sjostrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.
 

Område:

Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Malin Sjöström
malin.sjostrom@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsinriktad Insurance Manager till BMW Financial Services