Jurek Bemanning

Ekonomistudent till längre deltidsuppdrag

Till vår kund, ett företag inom IT-tjänster och hantering av IT-utrustning söker vi nu en ekonomistudent för ett längre deltidsuppdrag med start omgående. Kunden sitter i moderna lokaler i Solna, vid Mall of Scandinavia. Detta är ett deltids uppdrag på  2-3 dagar i veckan, ca 3-4 timmar per dag. Du kommer ingå i ett team på 3 personer. Vi ser gärna att du går ekonomiprogrammet eller liknande och gärna är i början av dina studier.


Arbetsbeskrivning

Du kommer vara behjälplig i det löpande, bland annat registrerar fakturor, leverantörsreskontra och inköpsorderhantering.


Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och påbörjat dina studier på ekonomiprogrammet och ser gärna att du bor i Stockholmsområdet. Som person är du noggrann och strukturerad. Du är en positiv lagspelare som förstår vikten av att samarbeta och är prestigelös och bred att hugga in där det behövs.


Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent där du får möjligheten att bygga upp din erfarenhet inom ekonomi- Tjänsten omfattar deltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper under sommaren med chans till förlängning om samarbetet har fungerat bra.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Sophie HersvallAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomistudent till längre deltidsuppdrag