Jurek Bemanning

Administratör till trevligt företag på Kungsholmen

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Ta chansen att komma till ett trevligt företag som sitter i härliga lokaler på Kungsholmen! Vi söker nu för kunds räkning en kvalificerad administratör. Uppdraget är med start i mitten av augusti och löper cirka 6 månader framåt med chans till överrekrytering för rätt person. I rollen som administratör kommer du att tillhöra ett team på fem personer där du kommer att arbeta administrativt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
- Bearbeta, sortera och sammanställa information samt söka efter information som saknas.
- Ta emot samtal och besvara mail.
- Registrera information i olika system.
- Månatligen ta fram utbetalningsunderlag.

Vem är du?
Vi söker dig som har cirka fem års erfarenhet av att arbeta administrativt. Det är viktigt att du har en systemvana och att du tidigare har arbetat i Excel. Om du tidigare har arbetat med royalties/upphovsrätt är det meriterande, men inget krav. Som person är du snabblärd, noggrann och självgående. Då du kommer ha mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är serviceminded och att du kan hantera olika typer av människor. Vår kund arbetar nära svensk film- och TV-industri så det är önskvärt att du är intresserad av svensk TV och film.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start i mitten av augusti. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start:
Så snart som möjligt.

Lön:
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till trevligt företag på Kungsholmen