Jurek Bemanning

Senior redovisningskonsult till BDO i Göteborg

Är du en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service? Nu letar vi efter medarbetare som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Vill du dessutom sitta på det absolut mest nyrenoverade kontoret i stan med topputsikt över Göteborgs hamninlopp? Välkommen!

 

 

BDO Göteborg söker nu en senior Redovisningskonsult

Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult på heltid till vårt kontor i Göteborg. Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig med erfarenhet inom branschen som vill ta nästa steg i karriären.

 

Du kommer arbeta nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt rådgivningsfrågor. Våra kunder finns inom olika branscher och är av varierande storlek. Du kommer tillhöra vårt härliga team med 28 kollegor som jobbar med just företagsservice. Du kommer jobba ute hos kund men även på kontoret, du lägger själv upp din vecka utefter dina kunder och deras behov.

 

 

För att trivas i rollen

Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande som ditt CV. Som person är du driven, analytisk och duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta, jobba mot uppsatta mål och tar ett stort eget ansvar för dina kunder. I rollen ingår inget säljkrav utan kunder/uppdrag fördelas ut till dig och dina kollegor.

 

• Du har relevant utbildning inom redovisning med minst 3 års arbetslivserfarenhet

• Du är auktoriserad eller har de kvalifikationer som krävs för att kunna bli det

• Vi ser gärna att du har lätt för att hantera olika system och gillar att underlätta ditt eget och dina kunders arbete genom digitalisering

• Byråerfarenhet eller egna kunder är meriterande

 

Sist men inte minst delar du BDO:s vision om att vara bäst på service!

 

 

Du erbjuds

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi skall bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling för dig i form av löpande utbildning och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där du har möjlighet att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se alternativt 0739-42 56 10. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är 700 medarbetare och finns på ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 73 000 medarbetare fördelade på drygt 1600 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

 

Sökordsoptimering: Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, FP&A, Controller, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, jr. Redovisningsekonom, redovisare, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, finansiell controller

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Karin Kvist

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior redovisningskonsult till BDO i Göteborg