Jurek

Bolagsekonom till ett föräldravikariat i Bromma

Arbetsbeskrivning:

Till vår kund i Bromma söker vi nu en bolagsekonom för att täcka upp under ett föräldravikariat. I din roll som bolagsekonom kommer du att arbeta brett med redovisningen och hantera månads-, kvartals- samt årsbokslut, löpande redovisning och avstämningsarbete. Du kommer även att bistå i upprättandet av deklarationer och årsredovisningar. Vidare kommer du att sköta löpande rapportering mot koncernen, hantera anläggningstillgångar samt lagerredovisning. Du kommer att ingå i ett härligt team på totalt 7 personer och rapporterar direkt till redovisningschefen. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Löpande redovisning

• Månads- och årsbokslut

• Deklarationer

• Årsredovisning

• Myndighetsrapportering

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat som redovisningsekonom alternativt bolagsekonom under 2-3 år och är självständig i månadsbokslut. Du har med fördel jobbat i nordiska organisationer där du har löpande kontakt med både interna och externa intressenter. Vidare är du en van användare i Excel och vi kommer se det som meriterande om du tidigare jobbat i SAP. Som person trivs du i familjära och säljdrivna organisationer med högt i tak. Vidare är du social, lyhörd och motiveras av intern service. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med fina lokaler i Bromma. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng med en god stämning på kontoret och ett företag som erbjuder sociala aktiviteter och en trygg och stabil organisation. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt, alternativt efter sommaren och förväntas fortlöpa under ett år. Uppdraget är förlagt på heltid och möjlighet till hemarbete 1 dag i veckan erbjuds.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär.

 

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsekonom till ett föräldravikariat i Bromma