FRA

FRA söker allsidig vaktmästare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en servicemedveten och engagerad vaktmästare/hantverkare till fastighetsdriften. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utvecklande verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi skyddar det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med hjälp av vår kunskap och kompetens.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som Vaktmästare hör du till avdelningen för Verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. Myndigheten består av flera fastigheter i en trevlig miljö med nära till grönska.

Som vaktmästare hör du till fastighetsdriften vid Lokalförsörjningskontoret där dina huvudsakliga uppgifter innebär att arbeta med flytt, vilket innefattar hantering av möbler och genomföra hantverksärenden. Utöver detta består dina arbetsuppgifter av bland annat;

• underhåll av lokaler och enklare reparationer
• arbete med skötsel av vår utemiljö
• om lås och nyckelhantering

Vid behov stöttar du också dina kollegor inom enheten med förekommande arbetsuppgifter. Som vaktmästare har du mycket intern kundkontakt, en del bilresor kan förekomma i tjänsten. Tyngre lyft förekommer i arbetet.

Du kan

Vi söker dig som har:
• erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• B-Körkort
• van att jobba i Office-paketet
• goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• andra typer av körkort, såsom C-kort eller C2-kort
• arbetat med enklare fastighetsreparationer eller om du har kunskap om trädgårdsskötsel
• erfarenhet från statlig verksamhet

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gärna tar ansvar och är med och påverkar din egen arbetsdag. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Det är också viktigt att du trivs med att ge service och att alltid sträva efter gott samarbete i de olika kontakter som du har i tjänsten. Du behöver ha förmågan att behålla lugnet och agera professionellt, även vid arbetstoppar vilket märks i din planering som skapar ordning och reda i arbetet. Det är en fördel om du har en flexibilitet att prioritera om när situationen så kräver. Som person är du empatisk och har en god förmåga att bidra med entusiasm och arbetsglädje.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större. På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.  

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.  

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Stig-Erik Wicklén på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer. 

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-10-15
Referensnummer 4203/22.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2023-10-15

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb FRA söker allsidig vaktmästare