Skanska

Laborant till Väg Tekniskt Centrum - Stockholm

Vi söker en laborant till vår verksamhet på Skanskas väglaboratorium i Västerhaninge

 

Skanska Teknik är en del av Skanska Sverige och vårt mål är bidra till ökad teknisk kvalitetssäkring av våra projekt runt om i landet. Inom Skanska Teknik ingår avdelningen Vägtekniskt centrum (VTC) som har 18 fasta väglaboratorier som utför tillverknings- och leveranskontroll av asfalt, bergmaterial och bitumen. Vi genomför och driver även utvecklingsprojekt där vi har stor nytta av våra laboratorier. VTC Nordost är en grupp på ca 20 anställda som sitter utspridda mellan Norrköping och Luleå.

 

Det perfekta underlaget är ditt fokus

 

Som laborant på vårt laboratorium i Västerhaninge utför du provtagningar och analyser av asfalt och stenmaterial och kommunicerar resultatet till våra uppdragsgivare. En huvuduppgift är att kontrollerar så att den asfalt och det stenmaterial vi levererar har rätt kvalitet. Det händer även att du behöver utföra provtagning ute i fält.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som värdesätter ordning och reda. Du har driv och engagemang, tar initiativ och ligger steget före vår uppdragsgivare. I samarbetet tillsammans med kollegor och kund så är det lika viktigt att lyssna som att diskutera provanalyser.


Rapportering av provresultat görs digitalt i våra affärssystem. För att lyckas i arbetet behöver du ha god datavana och kunskaper i Office programmen samt goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska språket.

Ett plus i kanten är om du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, relevant arbetslivserfarenhet eller en högre utbildningsnivå.

B-körkort är ett krav.

 

Ansökan

 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Burstrand Knutsson avdelningschef VTC 010-448 42 22.

Sista ansökningsdag är den 2020-02-29. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Anställningen inleds med en provanställning om 6 månader

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Laborant till Väg Tekniskt Centrum - Stockholm