Boliden

Geolog / Arbetsledare Borrkärnsarkiv

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en geolog med arbetsledaransvar till vårt Borrkärnsarkiv under avdelningen för Geologi och Gruvplanering. I tjänsten ingår dels att arbeta i ett team om två geologer som arbetar med långtidsgeologi, och dels att verka som arbetsledare för personal på borrkärnsarkivet.

I geolog-teamet arbetar du med till exempel planering av infill-borrning, samt beställning, samordning och uppföljning av entreprenör som utför infill-borrning. Utöver detta ansvarar teamet för planering och utförande av borrkärnskartering och datahantering efter borrkärnskarteringar. Vidare ansvarar teamet för malmbasrapportering, tolkning av mineraliseringar i programmet LeapFrog samt budget för infillborrning och borrkärnsarkiv.

Förutom arbetsledaransvar för de egna medarbetarna på Borrkärnsarkivet så ansvarar du även för kommunikation med avdelningen för prospektering, som är en viktig samarbetspartner. Som arbetsledare hos oss i Boliden Garpenberg deltar du även i ledarträning och andra ledarskaps forum som syftar till att utveckla organisation och medarbetare.

Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning kan dock komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid ovan jord.

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen i Geovetenskap. Högre examen är meriterande. Ytterligare krav är att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt har B-körkort. Meriterande är yrkeserfarenhet från prospektering eller gruvgeologi, samt erfarenhet av relevanta programvaror. Även erfarenhet av arbetsledning, alternativt annan ledarerfarenhet, är meriterande, så väl som arbete med förbättringar.

Som person leder du grupper på ett inkluderande sätt och har lätt för att skapa goda samarbeten. Du är en tydlig kommunikatör som har lätt för att anpassa ditt budskap efter person och situation, men besitter samtidigt ett lugn och mod som får dig att våga stå kvar i beslut. Du är teknisk kunnig inom ditt arbetsområde och har ett intresse för att utveckla denna kunskap.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Henrik Lindvall, Sektionschef Geologi och Gruvplanering, tfn 0225-369 60.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn 0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-369 54. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 16 augusti 2020. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!


Om företaget

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

Gruvan i Garpenberg är Sveriges äldsta i drift, med en historia från 375 f.kr. Här bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på våra sociala kanaler eller läs mer på vår hemsida.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Geolog / Arbetsledare Borrkärnsarkiv