Skanska

Fastighetsutvecklare för kontorsmarknaden i Stockholm, till Skanska Fastigheter Stockholm AB

Vill du vara med och utveckla framtidens kontor?

 

Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och fastighetsägare. I vår portfölj ligger flera spännande projekt i de centrala delarna av Stockholm de kommande åren och det kommer att ge tillfälle till utmaningar och möjligheter för dig i din roll hos oss. 

 

Får du mersmak? Följ några av de projekt som vi arbetar med just nu: 

Solna United 

Sthlm 01 

Sthlm 04 

 

 

Din vardag 

 

Skanska Fastigheter Stockholm strävar mot jämställdhet och här arbetar bara något fler kvinnor än män bland de knappt tjugo medarbetare som bolaget består av. Alla med ett stort driv, fokus på affären och med stor nypa hjärtlighet så att samtliga typer av personligheter får komma till tals, utvecklas och frodas. 

  

Som projektledare tillhör du vår projektgrupp och blir därmed delaktig i en stor del av värdekedjan för skapandet av nya kontorshus. Våra projekt blir allt mer komplexa och vårt mål är att ständigt utveckla vår produkt för att möta marknadens krav på morgondagens arbetsplatser. Som projektledare ligger ditt fokus på genomförandet och hyresgästanpassningar. Byggteknik, ekonomi och juridik är en del av din vardag liksom stort fokus på samarbeten mellan människor, internt och externt och kunskap om regelverk och riktlinjer. Det kan bland annat innebära att :

 

  • Driva projektering och planera miljömässigt hållbara byggprojekt ur ett beställarperspektiv 
  • Stötta och samarbeta med kollegor i uthyrningsarbetet samt driva hyresgästanpassningar av kontorslokaler från tecknande av hyresavtal till inflyttning 
  • Arbeta med visualisering av projekt 
  • Etablera, utveckla och vårda kontakten med kunder och myndigheter 
  • Upprätta produktionskostnads- och investeringskalkyler

 

Du har god erfarenhet av projektledning 

 

Du har en relevant högskoleutbildning och har arbetat minst 2 år med liknande uppgifter. Som person är du driftig och engagerad med ett positivt och öppet sätt. Arbetet kräver många interna och externa kontakter och då vi har en kultur starkt präglad av samarbete är det en förutsättning att du värdesätter kommunikation och uppskattar att arbeta i team på ett prestigelöst sätt. 

 

Du motiveras av att ha stort ansvar och många kundkontakter. Flertalet projekt karaktäriseras av långa arbetsprocesser och vi tror därför att du har förmågan att arbeta uthålligt och strukturerat under en längre tid samtidigt som du driver processen framåt. Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna av Stockholm, en del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av koncernen Skanska Kommersiell Utveckling Norden.  

  

Kontakta oss! 

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 30 november 2019. Tillträde så snart som möjligt. För mer information, kontakta Karin Johansson, Projektchef Skanska Fastigheter Stockholm AB, tel: +46 10 448 11 29 eller Anna Nordén, HR Business Partner tel: +46 (0)10 448 04 72

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Fastighetsutvecklare för kontorsmarknaden i Stockholm, till Skanska Fastigheter Stockholm AB