Boliden

Bergmekanisk Tekniker

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

På Boliden arbetar vi värderingsstyrt i alla led. Våra värderingar: Mod, omsorg och ansvar, genomsyrar hela vår organisation och det dagliga arbetet. Hos oss arbetar alla för att säkerställa en säker och bra arbetsmiljö som är av högsta prioritet.

 

 

Arbetsuppgifter

Som bergmekanisk tekniker deltar du i arbetet med att skapa förutsättningar för säker och kontrollerad brytning. I det löpande arbetet ingår mätning, besiktning av bergförhållanden samt kvalitetskontroll av bergförstärkning och utifrån det föreslå bergmekaniska åtgärder.

 

Arbetet utförs i samarbete med gruvans planerings- och produktionspersonal samt geologer. I ditt arbete ingår även ett tätt samarbete med bergmekanikerna på Teknikavdelningen, samt deltagande i bergmekaniskt utvecklingsarbete.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationeringsort i Renström.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

För tjänsten som Bergmekanisk tekniker hos oss på Boliden ser vi att du har praktisk erfarenhet av att jobba med berg, antingen från gruvindustrin alternativt från andra berg anläggningar. Du har i dina tidigare tjänster förvärvat geologisk- och/eller bergmekaniskkunskap. Arbetet kräver även att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

 

Körkort B samt gymnasialutbildning är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och noggrann. Du är självständig i ditt sätt att ta dig an ditt arbete, och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Anna Åberg, 0910-70 57 65 och anna.aberg@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Talent Acquisition Partner Jonas Lindgren jonas.lindgren@boliden.com.

 

Då urval sker löpande, ser vi gärna att du ansöker snarast möjligt, dock senast den 18 Juni 2021.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 8 minuter sedan . Arbetsort : Renström . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergmekanisk Tekniker