Boliden

Underhållsreparatör med stort fordonsintresse

Landskrona

Full time

JOB_008229

 

Bolidens vision är att vara den mest klimatvänliga och respekterade metalleverantören i världen Boliden Bergsöe AB är en ledande producent i Europa av högförädlade blyprodukter för industriellt bruk. Vår idé är att återvinna metall ur kasserade bilbatterier och annat metallskrot för att på så sätt skapa värde och samtidigt värna om miljön. Anläggningen i Landskrona är en av de allra renaste inom sitt slag och vi är certifierade enligt ISO 14001, 9001 och 45001. Tillsammans med vårt försäljningskontor i Danmark är vi drygt 80 anställda och omsätter drygt 1 miljard kronor.

 

Är du intresserad av underhållsarbete med stor variation mellan avhjälpande och förebyggande underhåll samt med ansvar att säkerställa att vår fordonspark är i gott skick? Vill du jobba i en organisation med omsorg om människa, miljö och samhälle?

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en reparatör med ett intresse för tunga fordon till vår underhållsavdelning. Tjänsten är en kombinerad roll där du dels tillsammans med övriga underhållsreparatörer utför reparation och underhåll i och runt produktionen samt viss nytillverkning av exempelvis maskindelar och dels ansvarig för underhållsarbetet av företagets maskinpark/fordon så som truckar och lastmaskiner. Ansvaret innebär att hantera service och underhåll på fordonsparken men även att ta in externa entreprenörer efter behov och kompetenskrav. De fel som går att avhjälpa med enklare underhåll hanteras av denna roll men andra mer avancerade problem hanteras av maskinleverantören och deras servicepersonal. Här har du rollen som kravställare och planering av externa leverantörer.

 

Som reparatör arbetar man självständigt och tjänsten ställer stora krav på att vara en trygg och erfaren reparatör som kan ta beslut och prioritera arbetet. Arbetsorderna från verksamheten kommer in och prioriteras i vårt underhållssystem IDUS.

 

På Boliden Bergsöe AB sker utveckling och förbättringsarbete genom vårt LEAN- arbete inom Boliden Production System, med vägledning av våra värderingar Omsorg, Mod och Ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att jobba med dig som är självständig och tekniskt intresserad och trivs i rollen där du har stort eget ansvar för att driva arbetsprocesser i mål. Som person är du engagerad, lättlärd med ett stort intresse för att lösa problem. Arbetet ställer krav på god struktur, tydlig kravställare samt förmåga att prioritera och kommunicera och samarbeta med andra både internt och externt.

 

Kompetens:

• Utbildning från industriprogram, verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande

• Erfarenhet av arbete med reparation/underhåll inom processindustri eller liknande verksamhet samt av tyngre maskiner/fordon

• Erfarenhet från arbete med plåt, svets samt ha en god kompetens inom pneumatik och hydraulik.

• Meriterande att ha god förståelse för ritningsläsning.

• B-körkort är ett krav

• Meriterande med truckkort B1, traverskort och heta arbeten

 

Övriga upplysningar

• Arbetstidsformen är dagtid.

• Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Ansök nu 

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med 30 november 2023. Rekrytering kan ske löpande.  

 

Erbjudande 

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller! 

 

Kontakta oss 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig Filip Kichidis, Arbetsledare Underhåll, tfn 0708-136249 Jag uppskattar ditt intresse! Frågor om ansökan besvaras av Malin Hederström, HR chef, tfn 0418-43 74 30 Facklig information får du av Martin Johansson, IF Metall, tfn 0702-386051

 

Läs mer om livet på Boliden: Karriär - Boliden 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 3 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsreparatör med stort fordonsintresse