Skanska

Junior ingenjör alt ekonom till Skanska Rental - Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och maskinuthyrning. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

På Skanska Rental AB bedrivs en verksamhet där vi erbjuder kunden hyreslösningar med allt som behövs till en byggarbetsplats; från maskiner, bodar och kranar till logistik och säkerhet.

 

Vi söker nu nyutexaminerade medarbetare – ingenjörer och ekonomer - till våra enheter i Malmö. Du som söker tycker Rentals verksamhet verkar intressant och vill lära dig mer.

 

Ta chansen att lära dig om uthyrningsbranschens hållbara affärsmodell, förstå kundbehov och skapa goda affärer

 

Du kommer i din roll som junior ekonom eller junior ingenjör på Rental få prova på olika arbetsuppgifter. Du får kontinuerligt möjlighet till utbildning och kompetensutveckling genom Skanskas stora utbildningsutbud.

 

Du kommer att arbeta nära innesäljare, säljare, kundcenterchefer och produktionschefer och vara involverad i olika delar av vår leveranskedja, vilket bland annat innebär:

 

• Kundarbete

• Hållbarhetslösningar

• Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet

• Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg

• Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet

• Effektivisera våra processer och arbetssätt

• Arbeta med budgetuppföljning, inköp och intäkt

 

Vi erbjuder dig en bra grund för att kunna bli en duktig framtida ledare inom Rental och Skanska.

 

Vill du testa om vingarna bär?

Vi söker dig som vill lära dig nya saker och bygga vidare på din kompetens och lärdom från din universitet- eller högskoleutbildning. Det viktigaste är att du vill vara med och utveckla hållbarhetsresan i vår kunddrivna verksamhet, har ett eget driv och en tydlig vilja att utvecklas.

 

Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att planera, samordna och driva förbättringar utgår vi från att du är en analytisk och strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan!

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta Distriktschef eller HR via mail. Vi kommer inte att påbörja urvalsarbetet före sista ansökningsdag.

 

Distrikt Syd, Magnus Frithiof, magnus.frithiof@skanska.se

HR, Lena Forssblad Lena.forssblad@skanska.se

 

Välkommen till Skanska Rental AB!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 4 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Junior ingenjör alt ekonom till Skanska Rental - Malmö