Skanska

Borroperatör Skanska Industrial Solutions - södra Sverige

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Inom vårt distrikt Mobil Entreprenad finns enheter som hanterar losshållning, tankbeläggning och fräsning.

 

 

Till vår losshållningsverksamhet i område syd söker vi nu en engagerad borroperatör

Din primära uppgift är att i maskiner med nyaste tekniken förbereda inför sprängning och losshållning genom borrning i berget. Som hjälpmedel används dator eller läsplatta för uppföljning och tillhörande administrativa uppgifter.

 

Du arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar i din roll och till din hjälp har du ett engagerat team och några av Sveriges mest erfarna och professionella medarbetare inom losshållning.

 

Tillsammans med resten av gruppen är du en del av att skapa nya och goda förutsättningar för vår verksamhet i område syd. Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

 

Andra arbetsuppgifter är bland annat att:

• Förbereda inför borrning samt utföra borrarbeten.

• Sköta och underhålla utrustningen.

• Arbeta med förbättringar av verksamheten.

 

Du kommer att arbeta med en handledare första tiden för att komma in i arbetet och lära dig verksamheten.

 

Vi utför arbeten främst utanför Helsingborg och Kristianstad för tillfället, men arbete inom övrig geografi förekommer. Placeringsort är med fördel någonstans i södra Sverige, men möjlighet till veckopendling med traktamente finns.

 

 

Du är ansvarstagande, positiv och noggrann

Vi tror att du som passar i denna roll har tidigare erfarenhet från entreprenadverksamhet, skogs- och jordbruksbranschen eller liknande. Eftersom säkerheten alltid står i fokus för oss är det viktigt att du är en person med hög riskmedvetenhet.

 

Du är positiv till din läggning, har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och effektivare.

 

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du har ett driv som gör att du får saker ur händerna.

 

 

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista chansen att ansöka är 1 augusti. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Produktionschef Louise Grybäck på 010-449 31 59 eller Projektchef Johan Eliasson 010-448 06 47.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Borroperatör Skanska Industrial Solutions - södra Sverige