Boliden

Semestervikariat - Sommargeolog i Garpenberg

Garpenberg

Full time

JOB_003919

 

 

Arbetsuppgifter                             

Du kommer att arbeta i gruvans organisation på sektionen för Geologi och Gruvplanering. Den främsta arbetsuppgiften kommer att vara kartering och provtagning av borrkärnor samt till viss del geologiska tolkningar och uppföljning av resultat.

 

 

Utbildning och kvalifikationer   

Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya saker, är driven och har lätt för att samarbeta med andra. Du tar egna initiativ och har förmågan att se vad som behöver göras.

 

Du bör ha minst två års avklarad geologutbildning på universitet eller högskola. God datorvana är en förutsättning liksom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

                   

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av rekryterande chef Scott Gordon, 070-612 99 47.

 

Facklig information

Kent Hedin, Ledarna, 0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, 070-612 99 47.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan och rekryteringsprocessen kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

Vi förutsätter att du kan arbeta hela sommaren.

 

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdatum är den 28 februari 2022. Vänta dock inte med din ansökan, rekrytering sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 december

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Sommargeolog i Garpenberg