FRA

Arbetsplatssamordnare med ansvar för inköp och flyttverksamhet till FRA

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en initiativtagande och strukturerad medarbetare för arbete med arbetsplatssamordning. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en miljö med flera pågående fastighetsprojekt. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi skyddar det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med hjälp av vår kunskap och kompetens.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som Arbetsplatssamordnare med fokus på inköp och flyttverksamhet hör du till fastighetsenheten inom avdelningen för Verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt.

I rollen som Arbetsplatssamordnare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Planera, samordna och leda genomförandet av verksamhetens behov av arbetsplatser enligt inplaceringsprognoser
• Inköp av inventarier kopplat till arbetsplatser
• Ansvara för genomförandet av arbetsplatsärenden från ärendehanteringssystem genom interna vaktmästarresurser och vid behov även externa resurser
• Stödja verksamhetens framtida planering med inplaceringsprognoser genom att ta hänsyn till rekryteringsplaner och organisatoriska förändringsbehov av arbetsplatser, på kort och lång sikt

Du kan

Vi söker dig som har:
• För tjänsten flerårig relevant arbetslivserfarenhet med administrativ vana
• Erfarenhet av inköp, gärna med kunskap och erfarenhet av LOU
• God kunskap om inredning för kontor
 
Vi ser det som meriterande om du har:
• Projektledarutbildning
• Tidigare erfarenhet av arbete på statlig myndighet
• Erfarenhet av lokalplaneringssystem och Excel

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du, för att trivas och prestera i den här rollen är en problemlösande person som ser till helheten och prioriterar utifrån övergripande strategier. Du analyserar situationer för att förutse problem och proaktivt utveckla alternativa planer, både på kort och lång sikt. Du har en god social förmåga och ser en stor vinning i samarbete. Du strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende i syfte att skapa goda kontaktytor både internt och externt, på olika nivåer. Du håller andra informerade och hanterar frågor öppet och direkt.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större. På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.  

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.  

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på nummer 010-557 40 30. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-12-10.
Referensnummer 4099/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2023-12-10

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Inköp Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Arbetsplatssamordnare med ansvar för inköp och flyttverksamhet till FRA