Boliden

Tekniker till Underhållsplanering

Gällivare

JOB_008558

 

Arbetsuppgifter

Som tekniker ansvarar du för underhållsprojekt rörande gruvans mobila utrustning. Här ingår framför allt att tillsammans med arbetsgruppen bereda, planera och utföra längre underhållsstopp på gräv- och borrmaskiner samt vara samordningsansvarig under stora reparationsstopp. Du använder underhållssystemet Maximo för arbetsorder, fakturor, beredning, reservdelar och inköp. Du medverkar även i utveckling av metoder och arbetssätt inom arbetsområdet. Arbetet är förlagt till dagtid men skiftgång kan förekomma under kortare perioder. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal inom sektionen.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med en teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Meriterande är om du har utbildning och erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, anläggnings- eller processindustri. Meriterande är även om du har erfarenhet gällande underhållsarbete på Aitik specifika gräv- och borrmaskiner, goda kunskaper i underhållssystemet Maximo, BAS-U och BAS-P.

 

Ett krav är att du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift samt att du har körkort lägst klass B.

 

Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt med en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Är skicklig på att kommunicera, har en analytisk förmåga och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ordning­sam och har ett högt säkerhetstänk.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Alf Lundmalm tfn 0970-72 91 40 eller alf.lundmalm@boliden.com

 

Facklig information

Ledarna ledarna.aitik@boliden.com Unionen unionen.aitik@boliden.com SACO saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon ”Ansök nu” på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 29 februari 2024

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi, därför undanber vi oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 14 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker till Underhållsplanering