Boliden

Semestervikariat - Bergtruckförare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom skiftlagen består i huvudsak av att köra bergtruck för transport av malm och gråberg. I arbetet ingår även rengöring av förarmiljöer samt andra förekommande uppgifter inom arbetsområdet. Du medverkar också i olika typer av förbättringsarbeten på arbetsplatsen. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig skiftgång, med förmiddag, eftermiddag och nattskift.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Meriterande är att Du har erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har Du utbildning och erfarenhet inom arbetsområdet, t ex bergarbetarutbildning är det meriterande. Du förväntas ha lätt för att samarbeta och vara ansvarstagande samt klara av att arbeta skiftgång. Ett krav är att du haft B-körkort i 3 år.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Petra Olofsson, 0970-72 92 95 och Arbetsledare Mats Nilsson 0970-72 93 37.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Joakim Davidsson 0970-72 90 28, joakim.davidsson@boliden.com.

 

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är 20 februari 2020. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Bergtruckförare