Jurek

HR Business Partner till BMW Group

BMW Group söker nu en HR Business Partner till sitt nordiska huvudkontor i Stockholm

 

BMW Group är med sina tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce världsledande i premiumsegmentet för bilar och motorcyklar. BMW Group erbjuder också finansiella och mobila tjänster för ett enklare bilägande.

 

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. De har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan. BMW tar ett omfattande produktansvar och deras tydliga åtagande att spara resurser är en integrerad del av strategin.

 

En karriär inom BMW är mer än att arbeta för ett anrikt varumärke. Det handlar om kunskap och strävan efter utveckling, kvalitet och förändring. Att vara på väg. Att, som lag och med glädje, dela mål med inspirerade människor drivna av innovation och nyfikenhet. Ta chansen och dela med dig av din passion för HR.

 

 

Rollbeskrivning

Som HR Business Partner är du ansvarig för alla förekommande HR-frågor för din del av verksamheten. Du har eget ansvar för ett antal större avdelningar i Sverige samt kontoret i Finland med ca 15 anställda. Framförallt stöttar du totalt ca 20 chefer i deras uppdrag och arbetar kontinuerligt för att de ska få bästa förutsättning att kunna leverera sina åtaganden.

 

Alla HR Business Partners arbetar brett mot sina delar av verksamheten men är i tillägg specialist i några egna HR-områden samt ett annat nordiskt lands specifika lagar och regler. Du kommer att besöka Finland regelbundet med dagsresor ca en gång i månaden för att skapa goda relationer och vara en del av verksamheten.

 

Det är främst ett operativt HR-arbete, men du kommer även att driva och implementera strategiska utvecklingsprojekt samt tillsammans med teamet aktivt delta och bidra till HR-avdelningens utveckling och ständiga förbättring.

 

Teamet består av tre HR Business Partners, två HR Specialister samt en HR Chef. Hos BMW kommer du ha kul på jobbet och ingen dag kommer vara den andra lik. HR-avdelningen är ett passionerat team som genom affärsförståelse stödjer management i att utveckla medarbetare, organisationen och sig själva för att ta verksamheten till nästa nivå. Ett övergripande mål är att BMW Group ska vara "a great place to work".

 

 

Vem är du

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande HR roller. Du kommer att få arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor, både internt och externt. Vi tror att du har:

 

• En bred HR-bakgrund, önskvärt med erfarenhet från en Business Partner roll eller liknande med chefsstöd.

• Gärna erfarenhet från stort internationellt företag och matrisorganisation.

• Gärna erfarenhet från nordisk verksamhet.

• Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

• Vana av olika HR-system

 

 

Profil

Som person är du driven, ansvarstagande, pragmatisk, förtroendeskapande och gillar att bygga relationer. Du är diplomatisk och kan arbeta med olika typer av människor. Du är engagerad, har en hög energi och ett positivt synsätt.

 

Du är flytande i engelska, både muntligt och skriftligt. Kan du ytterligare något nordiskt språk är det en fördel men inget krav.

 

Tjänsten är placerad på BMW Groups nordiska huvudkontor i Silverdal, Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt fri tillgång till gym med träningspass varje dag. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 

Ditt jobb är en stor del av ditt liv, och därför viktigt. Vi vill ge dig alla förutsättningar att lyckas, vi vill motsvara dina förväntningar. Vi vill gärna höra var du är på väg. Förhoppningsvis mot samma mål som oss.

 

Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett brev som besvarar frågorna:

1. Varför BMW?

2. Varför söker du rollen?

3. Vad kan du bidra med?

 

Tjänsten är tillsvidare på BMW och i denna rekrytering samarbetar man med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på cecilia.hasslev.billing@jurek.se

 

 

Om företaget

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Northern Europe tillsammans med BMW Financial Services ca 450 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2020 såldes mer än 50 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna. För mer information om BMW Group besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 12 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till BMW Group