Jurek

Arbetsrättsexpert och Förhandlare till Svensk Handel i Örebro

Är du kommunikativ och trivs i en miljö där det händer mycket? Gillar du att ta dig an komplexa frågeställningar, spännande utmaningar och har goda kunskaper i arbetsrätt? Då kan rollen som förhandlare och arbetsrättsexpert hos oss vara något för dig!

 

Om uppdraget:

Som arbetsrättsexpert/förhandlare på Svensk Handel möter du våra medlemsföretag i arbetsrättslig rådgivning dagligen, skapar och håller utbildningar och förhandlar på både lokal och central nivå. Du kommer att bli kontakt till och jobba nära några av våra större medlemsföretag.

 

Vi söker dig som har förmåga att bygga relationer och hitta lösningar. Du tar stort eget ansvar, gillar att ge det lilla extra med hög känsla för service. Framgång i arbetet hos oss förutsätter god kommunikationsförmåga och engagemang för företagens förutsättningar. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

 

Du har:

- Juristexamen, eller annan relevant högskoleutbildning

- Flerårig erfarenhet av juridisk rådgivning från arbetsgivarorganisation, advokatbyrå, bolag och/eller arbete på en HR-avdelning

- Goda kunskaper i arbetsrätt och erfarenhet av förhandling

 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss arbetar du med inspirerande och kompetenta kollegor som är experter inom sina områden. Vi värdesätter samarbetsförmåga högt och tillsammans värnar och utvecklar vi erbjudandet till våra medlemmar. Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling och en mångsidig arbetsdag i en stimulerande miljö där du får stor frihet under ansvar.

 

Vi delar lokaler med Svenskt Näringsliv och kontoret är beläget i centrala Örebro.

 

Svensk Handel är arbetsgivarorganisationen för hela handeln och vi är en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv. Vår främsta uppgift är att påverka och förbättra villkoren för handelns företag. Hos oss arbetar 110 engagerade kollegor med att stärka handelns konkurrenskraft och att synliggöra branschens innovationskraft och bidrag till samhällets utveckling.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på 076-002 69 21 eller caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Område

Örebro

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 18 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Arbetsrättsexpert och Förhandlare till Svensk Handel i Örebro