Boliden

Sektionschef till avdelningen för Systemteknik

Boliden

Full time

JOB_007074

 

Vill du vara en del av framtiden och utveckla Bolidens gruvdrift tillsammans med oss? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en chef och ledare som gillar att coacha, leda och motivera medarbetare. Du gillar att kommunicera med, leverantörer, personal och ledning på våra driftenheter samtidigt som du har ett stort tekniskt intresse och kunnande. Du kommer till exempel att:

 

• Representera sektionen i avdelningens ledningsgrupp

• Initiera kontakter med våra driftsenheter/siter

• Förankra arbetssätt och strategier på driftsenheter/siter

• Utveckla personal och arbetsmetoder

 

Sektionen består för närvarande av sex personer och som sektionschef rapporterar du till chefen för systemteknikavdelningen.

 

Din roll omfattar även egna ingenjörsuppdrag. Många dessa innebär kontakter med leverantörer, konsulter, universitet och högskolor, även utomlands. Vi har varje år ett antal examensarbetare och praktikanter som kan komma att handledas på sektionen.

 

Sektionen utvecklar och förvaltar produktionsnära system inom processtyrning, mätteknik och analysteknik. Detta sker både på direkta uppdrag från driftenheterna och som egen forskning och utveckling. Arbetet sker i nära samarbete med centrala IT- och teknikavdelningar i Boliden samt externa leverantörer.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med Boliden som stationeringsort. Resor ingår i tjänsten och tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Utbildning och övriga kvalifikationer

Vi söker en ledare med god kommunikation och samarbetsförmåga samt vilja och kunskap av att leda andra. Det är naturligt för dig att arbeta strukturerat och mot långsiktiga strategiska mål. Vi ser gärna att du har:

 

• Ingenjörsbakgrund gärna med inriktning mot reglerteknik eller elektronik

• Erfarenhet av agila arbetssätt och gruvindustrin är meriterande

 

Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Meriterande om du kan finska. Du har även körkort för bil.

 

Ansök nu

Ansök nu fram till söndag 16 april 2023 med ditt CV och några få klick.

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Nyfiken veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef Mikael Walter, Avdelningschef Systemteknik, 0910 – 77 42 58, jag uppskattar att du hör av dig.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson, 0910-77 32 78

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sektionschef till avdelningen för Systemteknik