Jurek Bemanning

Ekonom och redo för nya utmaningar? Välkommen på speedintervju!

På Jurek ser vi en fortsatt stark efterfrågan på ekonomer och vi vill därför träffa dig som är redo för ett nytt steg i karriären! Har du erfarenhet från arbete som ekonomiassistent, redovisningsekonom/ansvarig, controller eller CFO?

 

Då är du varmt välkommen till oss den 21 september för att få möjligheten att träffa någon av våra rekryteringskonsulter för en förutsättningslös speedintervju. Detta är det perfekta sättet att nätverka och skapa goda kontakter för framtida karriärmöjligheter!

 

Datum: Den 21 september
Tid: 08:00-13:00 (Förbokade speedintervjuer mellan kl. 08:00-13:00, samt drop in mellan kl. 11:00-13:00).


Plats: Biblioteksgatan 11, 4 tr.


Anmälan: Anmäl dig genom att ansöka på denna annons. Du kommer därefter att få ett mejl med en bekräftelse på din tid för speedintervju. Bekräfta med vändande mail att du kan delta den angivna tiden. Drop in 11:00-13:00.

 

Anmälan stänger den 19 september. Det kommer finnas ett begränsat antal platser - först till kvarn!

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av ekonomiarbete. Har du tidigare arbetat i något större ekonomisystem är detta meriterande, men inget krav. Du behärskar Excel bra samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Självklart lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en trevlig teamplayer. Eftersom att du är ekonom förutsätter vi även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och brinner för siffror!

 

 

Du erbjuds
Som ekonomikonsult hos Jurek Rekrytering och Bemanning erbjuds du möjligheten att arbeta med stimulerande arbetsuppgifter på olika ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag. Som konsult hos Jurek blir du en del av ett nytänkande och entreprenöriella bolag som för fjärde året i rad vunnit en gasell!


På Jurek tillämpar vi månadslön, pensionsavsättning, friskvård och andra bra förmåner för dig som konsult.

 

 

Om oss
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsföretag med inriktning mot jurister och ekonomer. Vi har drygt 300 medarbetare över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, Management & HR.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Caroline Perneryd

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonom och redo för nya utmaningar? Välkommen på speedintervju!