Avesta kommun

Undersköterska till Tallbacken, avd Smedjan

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

 

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.

 

Tallbacken är ett särskilt boende som ligger i Horndal. Avdelning Smedjan är en demensavdelning och rymmer nio platser. De boende har service och omvårdnad dygnet runt. Du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som består av åtta personer.

 

Vi som arbetar på Smedjan har tillsammans lång erfarenhet och många år i yrket, så kompetensnivån är hög. Vi har alla stort intresse av demensomvårdnad och trivs med de utmaningar som det innebär. Vi är drivna och sätter stort engagemang i viljan att driva gruppens fortsatta arbete framöver.

 

Är du den vi söker som ytterligare kan förstärka vår grupp med kompetens och arbetsglädje? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Tallbacken och avdelningen Smedjan är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare.

 

Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. I din roll som undersköterska är du även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader och spela spel. Du kommer att arbeta enligt senioralert och BPSD. Dokumentering och avvikelserapportering är en naturlig del i arbetet. I tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen.

 

Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar.

Du kommer att arbeta både dag, kväll, och helgjobb och du kan till viss del påverka ditt schema genom egenpåverkad arbetstid.

 

 

Kvalifikationer

Arbetet på en demensavdelning kräver att du är stabil och behåller ditt lugn även i stressade situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid brukaren i fokus.

 

Godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdnära yrken är krav för tjänsten. Erfarenhet av arbete med personer med demens och kunskap om demenssjukdomar är också ett krav.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Eftersom arbetet innefattar tunga förflyttningar och mycket rörelse bör du ha en fysik som klarar detta. Du bör kunna ta dig till olika delar av kommunen vid t.ex. disponibel tid.

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C30656/2019

 

 

Övrigt

FÖRMÅNER

Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-10-23

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Anna-Karin Axelsson

Enhetschef Tallbacken

0226-645901

anna-karin.axelsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Undersköterska till Tallbacken, avd Smedjan