Jurek Bemanning

Ekonomichef till kortsiktigt uppdrag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomichef till ett kortsiktigt uppdrag om minst 3 månader på ett spännande företag på Hisingen i Göteborg. Företaget är finns i över 20 länder och har varit verksamma sedan 1950. Uppdraget är en konsultanställning med start omgående.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av löpande bokföring, löneförberedelse, månads- och årsbokslut, budget, prognos samt moms och deklarationer. Rapportering sker till den svenska VDn. I rollen ingår att ha det övergripande ansvaret för ekonomin samt personalansvar för två ekonomiassistenter.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig trygg i rollen som ekonom. Som person är du öppen, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med alla och är en duktig relationsbyggare. Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriterings förmåga.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
 eller 031-7128350. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomichef till kortsiktigt uppdrag