Boliden

Mekaniker till Raffinering

Skelleftehamn

Full time

JOB_006133

 

Allmänt

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare. Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vårt arbetslag med en mekaniker på Rönnskär. Du kommer att tillhöra Elektrolys- och Ädelmetallverken. Du kommer främst att jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll i anläggningar tillhörande verksamhetsområdet. Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du ska utföra reparationsarbeten på mekaniska utrustningar, utföra förebyggande underhållsarbete, medverka i teknisk utveckling, tillverka och reparera reservdelar samt tillverka och montera mindre stålkonstruktioner. 

 

Du förväntas delta i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, pulsmöten och utbildningsinsatser av olika slag. Då vi använder oss Maximo som underhållssystem ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i detta eller liknande system.

 

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera och bygga goda relationer.

   

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Godkänd gymnasieutbildning med relevant inriktning ex, industriprogrammet

• Goda allmänna IT-kunskaper

• B-körkort

 

Meriterande är om du behärskar engelska och har certifikat för heta arbeten och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  Vi ser gärna att du anger om du har en specialisering inom något av följande områden:

 

• Svetsning, ritningsläsning

• Hydraulik, Pneumatik

• Styr och reglerteknik

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Arbetstid: Dagtid, skiftgång och beredskap kan förekomma.

 

Information

För ytterligare upplysningar vänligen kontakta Enhetschef Mattias Nilsson tel: 0910-77 36 59. E-mail: mattias.a.nilsson@boliden.com.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ronnie Allzén, IF Metall, tfn 0705081539, E-mail ronnie.allzen@boliden.com

 

Ansökan

Du skickar in din ansökan och CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Ida Hällgren tel. 070-601 22 30, e-post: Ida.Hallgren@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den: 2022-12-12.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 25 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Raffinering