Skanska

Säsongsarbetare Väg och anläggning - Kramfors

På Väg och anläggning genomför vi markexploateringar, grundläggningar, vägar, Va-anläggningar, finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

 

Vill du arbeta i en stabil och välplanerad verksamhet?

Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, väg- och VA-arbeten. Vi utför kommunala och privata projekt i Kramfors, Härnösand och Sollefteå kommun. Uppdragen kan till exempel innebära att förlägger fjärrvärme, urgrävning av gator, schaktning, grundläggning, iordningsställande av offentliga ytor med mera.

 

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Söker du nya utmaningar och större projekt?

Vi letar både efter dig som har intresse av branschen och vill utvecklas och dig som redan har branschvana inom området. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är intresserad av hållbarhet och säkerhet. Du är positiv som person och ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

För den här tjänsten behöver du ha B-körkort.

 

Varför Skanska?

Vill du jobba på ett stabilt företag med spännande projekt och duktiga kollegor? Då tror vi att du kommer känna dig hemma hos oss. Vi ligger i framkant vad gäller hållbarhet och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Vi har en positiv kultur och ett bra ledarskap som värdesätter balans mellan arbete och fritid. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare.

 

Välkommen med din ansökan senast den 7 april

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och om du vill ett kort personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta Karin Forslund tel: 010-4491207.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 april . Arbetsort : Kramfors . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säsongsarbetare Väg och anläggning - Kramfors