Jurek

Order- och inköpskoordinator till Sängjätten

Brinner du för att ge god service och att säkerställa god kvalité? Vill du arbeta i en varierad roll, med många kontaktytor, i ett sammansvetsat team i en internationell organisation? Har du alltid haft en förkärlek till sköna och kvalitativa sängar? Då ska du ta chansen att söka denna nya roll hos sängjätten som order- och inköpskoordinator!

 

 

Om rollen

Vi söker nu en order- och inköpskoordinator till vårt huvudkontor beläget i Västra Frölunda, Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och med tillträde så snart som möjligt. Du kommer ha en nyckelposition i Team Operations där du tillsammans med två kollegor rapporterar till Operations Manager. I rollen ingår både administration kopplat till inköp såväl som ordersupport kopplat till E-handeln.

 

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår en löpande kontakt med centrallager, leverantörer, butiker och kunder gällande E-handelsordrar. Du kommer ha en supporterande roll med stort fokus på att ge god service. I kombination med detta kommer du även jobba med inköpsadministration gentemot våra leverantörer där du säkerställer kvalitén i priskommunikationen.

 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en person som trivs med ansvar och självständigt arbete samtidigt som du är en god lagspelare. Du är noggrann och strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. För att trivas i rollen behöver du kunna växla mellan att ge god service till våra kunder, butiker och leverantörer och att syssla med mer renodlat backoffice-arbete. Som ett internationellt bolag med moderbolag i Nederländerna är det viktigt att du är flytande i engelska i tal och i skrift. Du är systemvan med goda kunskaper i Excel.

 

 

Om verksamheten

Sängjätten grundades 1992 genom öppnandet av Sveriges första specialbutik för sängar på Backaplan i Göteborg. Sängjätten växer, kedjan består nu av 21 butiker i Sverige, och är en av Sveriges ledande leverantörer inom sängar och sovrum på den svenska marknaden. Butikerna drivs i egen regi och med franchising.

 

Bolaget förvärvades av Holländska Beter Bed Holding NV i juni 2016. Beter Bed Holding NV är ett börsnoterat företag i Nederländerna som säljer sängar genom ca 1000 butiker i ett antal länder i Europa. Sängjätten Sverige AB vidareutvecklas långsiktigt tillsammans med ägaren i ryggen.

 

Totalt jobbar det ca 110 personer på Sängjätten och på vårt huvudkontor i Västra Frölunda, där du kommer vara placerad, är vi 13 personer.

 

 

Vi erbjuder

Hos oss får du det bästa av två världar. Vårt kontor i Västra Frölunda representerar det gemytliga svenska bolaget med mycket entreprenörsanda, samtidigt som vi tillhör en stark moder med etablering världen över. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och bli långsiktiga! Vi tror därför på en öppen kultur med fokus på trivsel och rak kommunikation och där du som medarbetare får stor frihet under ansvar. Då detta är en ny roll och resultatet av en mer effektiv organisation kommer det också finnas goda utvecklingsmöjligheter!

 

 

Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig researcher Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se alt. 070 736 93 59

 

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 juli

Kategorier : Inköp Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Order- och inköpskoordinator till Sängjätten