Boliden

HR Manager

Arbetsuppgifter
Vill du få möjligheten att kombinera ett helhetsansvar inom HR med möjligheten att utveckla HRs arbetssätt i ett större perspektiv? Har du en hög energinivå, passion för ständiga förbättringar och ett pragmatiskt förhållningssätt. Då är du den vi söker! 

I rollen kommer du att vara HR-ansvarig för Boliden Smelters Staff med ca 70 medarbetare. Där ingår att ansvara för hela spektrat av HR-frågor som rekrytering, chefsstöd, lönerevision, rapportering och fackliga förhandlingar. 

Utöver detta kommer du arbeta med att utveckla arbetssätt och processer inom valda fokus områden inom HR för hela affärsområdet Boliden Smelters (5 smältverk i Sverige, Norge och Finland). Under de kommande åren har vi flera spännande projekt och utmaningar där du kommer att vara involverad, bland annat inom kompetensutveckling och implementering av ett nytt gemensamt HR system.

Rollen rapporterar till - Director Corporate Responsibility Boliden Smältverk.


Utbildning och kvalifikationer 
Vi söker en driven person som tycker om att jobba brett och som har lätt för att skapa förtroende i organisationen. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av breda HR-roller, kanske med specialintresse inom något område Du har en kandidatexamen inom Human Resources eller annan relevant akademisk examen. Har du erfarenhet av att implementera HR system så är det en fördel. Du är även en god kommunikatör och har vana att arbeta i olika sociala och digitala kanaler.

Engelska är vårt affärsspråk men dagligt arbete är på svenska och därför är goda kunskaper i båda språken ett måste. Finska är ytterligare en merit.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Facklig information
Andreas Mårtensson (Unionen) +46 70 541 83, Holger Rilinger (SACO) 910-70 57 59

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar! 

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Vi hanterar ansökningar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som med CV.
 
Ansök senast den 24 November 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb HR Manager