Boliden

Mekaniker

till Anrikningsverket

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Mekaniker till Anrikningsverket. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innebära reparation och förebyggande mekaniskt underhåll av anrikningsverkets maskiner, t ex pumpar, flotationsmaskiner och pressluftsfilter.

 

Arbetstiden är dagtid eller K2, och beredskap ingår i tjänsten.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

För tjänsten ser vi även att du har en gymnasieutbildning från industriprogrammet, eller motsvarande kunskaper. Du är mekaniskt kunnig och intresserad av att lära dig nya maskiner och sätt att arbeta. Du har flerårig praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete och underhåll, gärna inom industrin.

 

Som person trivs du bra med att samarbeta tillsammans med andra. Du är engagerad, noggrann och lösningsorienterad i ditt sätt att ta dig an ditt arbete.

 

Du har goda datorkunskaper och kan uttrycka dig väl muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Bjarne Hägglund på telefon: 0910-774377 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras Emma, Talent Acquisition Partner på emma.sehlstedt@boliden.com.

 

Urval sker löpande, varmt välkommen med ditt intresse och ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2021-10-01. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker