Boliden

Fordonsmekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av tunga maskiner dvs mobila maskiner, lastmaskiner och lastbilar. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. 

Tjänsten är en tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, fordonsprogrammet. Ett krav är att du har en dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon såsom lastmaskiner/lastbilar. Du bör även ha goda kunskaper om hydraulik och elektronik. Grundläggande kunskaper i svetsning är meriterande. 

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg är en rökfri arbetsplats. 


Upplysningar
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Malin Gidlöv, arbetsledare tel. 0225-367 63.

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Har du frågor om ansökan kontakta Rebecca Claesson HR, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.
 
Välkommen med din ansökan senast 29 september 2019. Vänta inte med din ansökan. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdag.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker