Avesta kommun

Kock till Skoggläntans äldreboende

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

 

Arbetsuppgifter

Måltiden är en höjdpunkt och har stor betydelse för hälsan. Målet för äldreomsorgens kök är att servera dem äldre en god och näringsriktig måltid.

Mat är en förutsättning för livskvalitet och välbefinnande vare sig du är frisk eller sjuk. Den ska vara sammansatt så att den tillgodoser energi- och näringsbehov och minskar risken för kostrelaterade sjukdomar.

 

Dagligen lagar våra kök två olika huvudrätter till lunch för att dem äldre ska ha möjlighet att välja det som passar bäst.

På skogsgläntan lagar vi mat från grunden till 210 ätande på äldreboendet och lasarettet. Ca 200 matlådor till matdistributionen.

Vi har 9st anställda i köket.

 

Arbetsuppgifter

Avesta kommuns måltidsenhet söker kock med placering i köket på äldreboendet Skogsgläntan. Arbetet innebär att man utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. I köket lagas mat till äldreomsorg, matdistributionen och Avesta lasarett. Vi söker inte en stjärnkock men vill anställa en mästerkock eller någon som kan laga god mat och är service inriktad på alla fronter.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Tjänsten innebär helgtjänstgöring.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning eller vad arbetsgivaren anser motsvarande kompetens från branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av matlagning i restaurang/storkök och erfarenhet av specialkost till de äldre. En god insikt gällande köksekonomi samt hur produktionskedjan säkerställs är av stor vikt. Erfarenhet av kostdatasystem är meriterande.

 

Stor vikt läggs vid service- och kundbemötande och förmåga att samarbeta med alla i arbetsgruppen för att nå gemensamma mål. Det är viktigt att du är stresstålig då det stundtals är högt tempo i verksamheten. Du behärskar svenska i tal och skrift och förstår skriftliga instruktioner samt god IT-kunskaper krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Intervjuer och tillsättning sker snarast möjligt.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Referensnummer: C62466/2021

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-09-27

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Kock, storhushåll

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Eva Södergård

Kostchef

0226-64 50 45

eva.sodergard@avesta.se

 

Kontakt

Eric Ribbentjärn

Enhetschef

0730858349

eric.ribbentjarn@avesta.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 14 september

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Kock till Skoggläntans äldreboende