Jurek Bemanning

Kommunikativ juriststudent till meriterande extrajobb

Är du juriststudent och vill arbeta tillsammans med glada och kunniga kollegor och samla praktisk erfarenhet inom juridiskt arbete? Vår kund är ett svenskägt bolag inom samhällsbyggnad och vi söker du dig som vill arbeta vid sidan av dina studier!

Detta är en chans att komma in på ett välkänt svenskt bolag som sitter i mycket fina lokaler vid Thorildsplan och där du samtidigt får chansen att arbeta praktiskt med juridiskt arbete vid sidan av dina studier


Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du arbeta ca 1-2 dagar/veckan och vara ett juridiskt stöd mot bolagets 4 jurister. Du kommer arbeta med enklare juridiska göomål, där du får chans att sätta din in i bolagsjuridik och lära dig mer om detta i praktiken.


Vem är du?

Vi söker dig som studerar Juristprogrammet och fullföljt minst sex terminer på Juristprogrammet och söker ett kvalificerat extrajobb vid sidan av dina studier.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en ambitiös och driven person. I din roll har du mycket kontakt med olika människor, vilket ställer stora krav på att du är en kommunikativ person som har en social förmåga och gillar att arbeta tillsammans med andra.

Du är intresserad av bolagsjuridik och trivs att arbeta i ett högt tempo.


Du erbjuds

Detta är en mycket god möjlighet för dig att komma in och få praktisk erfarenhet av juridiskt arbete. Du kommer arbeta tillsammans med kunniga kollegor på ett stort svenskägt bolag. Du kommer ingå i Jureks konsultverksamhet vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning, men arbetar hos vår kund som sitter vid Thorildsplan.

Du kommer arbeta ca 1-2 dagar/veckan och tiderna du arbetar är flexibla vilka du lätt kan anpassa detta till ditt schema. Tjänsten förväntas starta i början av januari 2020.

Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: juridik, juriststudent, law, law student, bolagsjuridik, avtalsrätt, extrajobb, student

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kommunikativ juriststudent till meriterande extrajobb