Boliden

Maskiningenjör till Boliden Bergsöe

Landskrona

Full time

JOB_009226

 

Är du strukturerad, ansvarstagande och drivs av att samarbeta med andra? Vill du vara en del av ett företag som sätter hållbarhet i fokus och strävar efter att vara en branschledare? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Vi på Boliden Bergsöe i Landskrona vill vara Europas mest hållbara och lönsamma blyåtervinningsanläggning. Som Maskiningenjör har du som huvudsaklig arbetsuppgift att som konstruktör och projektledare aktivt medverka till att processer, utrustning och arbetsmiljö upprätthålls och förbättras.

 

I rollen ingår det att:

• Ansvara för konstruktionsarbete genom att uppdatera eller ta fram ritningsunderlag

• Ansvara för hantering/arkivering av ritningar och teknisk dokumentation

• Delta i investerings- och projektplanering, genomförande och kostnadsuppföljning

• Ansvara för att utrustning på anläggningen följer CE-direktivet

• Ansvara för att underhållssystemet är uppdaterat med korrekta tekniska underlag/information

• Ta fram underlag för inköp av teknisk utrustning i samråd med produktions- och inköpschef

• Tillsammans med produktionstekniker planera underhållsstopp

• Ansvarig för teknik och utveckling av fjärrvärmesystemet

 

Tjänsten ingår som en del av produktionsledningsgruppen och rapporterar till Produktionschefen. Beredskap kan förekomma i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning inom maskin samt några års erfarenhet av konstruktion inom process- och produktionsindustrin.

 

Som person är du strukturerad och analytisk. Du är bekväm med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra, och har goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra på alla nivåer, både internt och externt. För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande, noggrann och nyfiken på att hitta nya lösningar.

 

Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av att arbeta i CAD/Inventor miljö, med 2D och 3D, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Idus underhållssystem. Du har goda språkkunskaper i tal och skrift (svenska och engelska). B-körkort är ett krav.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med måndag 22 april 2024. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Läs mer om livet på Boliden: Karriär - Boliden

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig rekryterande chef, Yvonne Blomgren, Produktionschef, yvonne.blomgren@boliden.com, 0418-43 74 27. Vill du ha mer information om rekryteringsprocessen kontakta Adam Martinez, Talent Acquisition Partner, 070-223 71 59. Facklig information får du av Annika Johansson, Unionen, 070-266 59 22. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Maskiningenjör till Boliden Bergsöe